24 Δόσεις για αγορές στό κατάστημα
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Τοποθέτηση Καλυμμάτων από 40€
Παραλαβή από το κατάστημα
Αποστολή Σε
Χρήση της διεύθυνσης χρέωσης και για την αποστολή
Προσθήκη/Επεξεργασία διεύθυνσης αποστολής
Όνομα SKU Τιμή Ποσότητα Έκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος

Τρόπος αποστολής

Δεν επιλέχθηκε τρόπος αποστολής

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής

 
Σύνολο:
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

Τρόποι Αποστολής
H εταιρεία KALIMATOTEXNIKI μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.
Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατόν πιο δίκαια.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.
Η αποστολή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με Ταχυμεταφορική εταιρεία, με μεταφορικές εταιρείες όταν ο όγκος και το βάρος είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Όταν επιλέξετε Ταχυμεταφορά (Courrier Service), η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από τα ΕΛΤΑ και την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Το κόστος των μεταφορικών είναι 8,00€ για όλες τις περιοχές της Ελλάδος εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές (ενημερωθείτε για τις δυσπρόσιτες περιοχές από τον κατάλογο των ΕΛΤΑ) για τις οποίες ισχύουν άλλες χρεώσεις ανά περίσταση.
Τα πολύ μεγάλα δέματα (μπαγκαζιέρες, σχάρες, spoiler κλπ.) έχουν ειδικές χρεώσεις μεταφορικών για τις οποίες σας ενημερώνουμε κατά την λήψη της παραγγελίας σας και πριν αυτή εκτελεστεί, και μόνο αν σας βρίσκει σύμφωνους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος αποστολής και επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που αφορούν ειδικές παραγγελίες σας, όπως για παράδειγμα καλύμματα αυτοκινήτων ή μοκέτες τα οποία έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το δικό σας αυτοκίνητο στο χρώμα και την ποιότητα που εσείς επιλέξατε.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών  από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τρόποι Πληρωμής
Αντικαταβολή μετρητών, με courier .
Τα προϊόντα έρχονται μέσω courier και πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων.

Σε κάθε περίπτωση πληρώνεται την αξία του εμπορεύματος και το κόστος των μεταφορικών που είναι  8,00€ για όλες τις περιοχές της Ελλάδος εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές (ενημερωθείτε για τις δυσπρόσιτες περιοχές από τον κατάλογο των ΕΛΤΑ) για τις οποίες ισχύουν άλλες χρεώσεις ανά περίσταση. Τα πολύ μεγάλα δέματα (μπαγκαζιέρες, σχάρες, spoiler κλπ.) έχουν ειδικές χρεώσεις μεταφορικών για τις οποίες σας ενημερώνουμε κατά την λήψη της παραγγελίας σας και πριν αυτή εκτελεστεί, και μόνο αν σας βρίσκει σύμφωνους.

Κατασκευαστές


Λίστα Εφαρμογών